Returpolicy (Svenska)

Översikt

{{ shop.name }}

Om kunden inte är nöjd med produkten eller önskar byta storlek så skickas produkten tillbaka till returadressen på kundens kostnad. Om kunden önskar byta till annan produkt är även det möjligt, grundat på att produkten i fråga finns i lager samt att önskad produkt är av samma värde. Brixtol accepterar inte returer av köp gjorda hos andra butiker eller online-butiker. Om produkten inte är köpt via www.brixtol.com or www.store.brixtol.com, måste produkten returneras till försäljare som har överlämnat kvittot.  

 

SECTION 1

Returpolicy

Produkten/-er ska returneras inom 14dagar från det att produkten har blivit mottagen av kund. Vi återbetalar köpet för returnerad produkt/-er när vi har mottagit returen. Återbetald produkt/-er ska returneras i samma skick som det varit då kunden mottagit produkten, vid någon form eller tecken av användning och/eller skada av produkten kan återbetalningen anses ogiltig.

 

SECTION 2

Villkor för returer och byten

Produkter för byte eller retur ska returneras inom 14dagar från det att produkten mottagits av kund. Produkten måste returneras med alla etiketter och lappar intakta annars förbehåller vi oss rätten att räkna returen som ogiltig. Bonham Beanie som skickas gratis med din order måste också returneras med köpt produkt vid retur. Om Bonham Beanie inte mottagits vid retur förbehåller vi oss rätten att räkna återbetalningen som ogiltig.

SEND RETURNS TO

KORALLEN (att: Brixtol)

Ålandsgatan 10
504 41 Borås
Sweden  

 

SECTION 3

Annullerad order

Orders kan annulleras innan köpt produkt har skickats. Vid köp av produkt på Brixtol-online kommer produkten skickas kommande arbetsdag i de flesta fall. Detta innebär att kunden har en estimerad period på 24 timmar att annullera sin order. En order annulleras inte om produkten har blivit skickad till mottagaradressen. För alla annulleringar vänligen kontakta oss på mail tillhelp@brixtol.com

 

loading

We use cookies to provide you with a personalize shopping, content and advertising experience. By clicking accept you consent to our use of cookies. Read our Privacy Policy for more information.