Carrières / Postes vacants

PRAKTISERA HOS BRIXTOL TEXTILES

Stockholm, Suède

OM FÖRETAGET

Brixtol Textiles är ett svenskt varumärke som idag finns på 14 marknader med över 300 återförsäljare. Våra produkter säljs hos återförsäljare som Aplace, grand-père, Åhléns, Boozt m fl. Företaget har vuxit organiskt utan externt kapital från sin start 2011. Idag driver de två grundarna, Emil Holmström et Gustav Kjellander, företaget tillsammans med ett team på personnage sexuel. Från kontoret i Stockholm hanteras design, produktion, logistique, samt orderhantering pour B2B et B2C.

ATT PRAKTISERA HOS OSS

Du tar del av det dagliga arbetet med produktion av kommande kollektioner samt provhantering. Detta innebär att du bland annat jobbar med analys och genomgång av produktionsprover och prototyper, något som inkluderar avmätning. Som praktikant kommer du få arbeta med plaggskisser, samt arbeta med vår service de re-cirage. Du kommer ha varierande uppgifter genom att också assistera det dagliga arbetet med orderhantering, lageröversikt och kundsupport. Du kommer även få ansvara för rapportering av genomförsäljningssiffror inför kollektionsplanering, vara delaktig i transport- och rabotage des distributions.

I takt med att företaget växer är du delaktig i framtagandet av nya strukturer och rutiner. Som praktikant hos oss får du en verklig insikt i utvecklingen av ett svenskt varumärke i dagens modeindustri.

VEM SÖKER VI

Vi söker dig som är ambitiös, conduit och vill ha en praktik där du får ta eget ansvar. Tillsammans arbetar vi i ett högt tempo med varierande dagar. Du trivs med att jobba i ett team där vi kan utvecklas i en prestigelös miljö. Vi brinner för det vi gör och har höga mål på de produkter som vi levererar jusqu'à de som bär våra plagg.

Vis ser gärna att du har bra kunskaper inom Excel och Adobe Illustrator, och att du har erfarenhet av att skapa plaggskisser samt baskunskap i monsterkonstruktion.

Plus tard ce qui vous intéresse ?
Skicka din ansökan med CV och personligt brev jusqu'à jobs@brixtoltextiles.com Apply Now

BRIXTOL TEXTILES SÖKER EN PROVMODELL

Stockholm, Suède

På Brixtol Textiles provar vi av våra plagg på människor för att garantera rätt passform och storlek. Som provmodell hos oss får du prova nya plagg tillsammans med designer och inköpare, och vi ser gärna att du kommer med feedback på plaggens passform och funktion. Ett intresse av mode och kläder är ett plus, men inget krav.

Är du en kille i storlek 48/M och har följande kroppsmått :

Au bout : 100 cm
Taille médiane : 88 cm
Tissu : 104 cm
Longueur : 178 - 183 cm


Midjemåttet tar du under sista revbenet och stussen 20 cm ner från midjan. Vänligen ange dina mått in din ansökan. Endast ansökningar med mått inkluderade kommer att besvaras. Avprovningarna sker sous kontorstid mellan kl. 9 – 17 på huvudkontoret à Stockholm. Det är en fördel om du är tidsmässigt flexibel. Betalning sker i form av timpenning. En passformsmodell är inte fotomodell, alltså ingen kommersiell fotografering eller digital exponering.

Jobbstart helst omgående med varierande tidsåtgång men runt 2 timmar per tillfälle med cirka 1 tillfälle per vecka, under vissa perioder mer eller mindre.

Apply Now
We use cookies to provide you with a personalize shopping, content and advertising experience. By clicking accept you consent to our Privacy Policy use of cookies

loading