Karriere / Stellenangebote

PRAKTISERA HOS BRIXTOL TEXTILIEN

Stockholm, Schweden

OM FÖRETAGET

Brixtol Textiles är ett svenskt varumärke som idag finns på 14 marknader med över 300 återförsäljare. Våra produkter säljs hos återförsäljare som Aplace, Opa, Åhléns, Boozt m fl. Företaget har vuxit organiskt utan externt kapital från sin start 2011. Idag-Fahrer de två grundarna, Emil Holmström und Gustav Kjellander, företaget tillsammans med ett team på Sexperson. Från kontoret i Stockholm hanteras design, produktion, Logistik, samt Auftragsabwicklung für B2B und B2C.

ATT PRAKTISERA HOS OSS

Du tar del av det dagliga arbetet med produktion av kommande kollektioner samt provhantering. Detta innebär att du bland annat jobbar med analys och genomgång a produktionsprover och Prototyper, något som inkluderar avmätning. Som praktikant kommer du få arbeta med plaggskisser, samt arbeta med vår re-wax service. Du kommster ha varierande uppgifter genom att också assistera det dagliga arbetet med orderhantering, lageröversikt och Kundsupport. Du kommer även få ansvara för rapportering av genomförsäljningssiffror inför kollektionsplanering, vara delaktig i transport- och Verteilungsplanung.

I takt med att företaget växer är du delaktig i framtagandet av nya Strukturer und Rutiner. Som praktikant hos oss får du en verklig insikt i utvecklingen av ett svenskt varumärke i dagens modeindustri.

VEM SÖKER VI

Vi söker dig som är ambitiös, getrieben och vill ha en praktik där du får ta egt ansvar. Tillsammans arbetar vi i ett högt tempo med varierande dagar. Du trivs med att jobba i ett team där vi kan utvecklas i en prestigelös miljö. Vi brinner för det vi gör och har höga mal på de produkter som vi levererar till de som bär våra plagg.

Vi ser gärna att du har bra kunskaper inom Excel och Adobe Illustrator, och att du har erfarenhet av att skapa plaggskisser samt baskunskap i mönsterkonstruktion.

Låter detta intressant?
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobs@brixtoltextiles.com Apply Now

BRIXTOL TEXTILIEN SÖKER EN PROVMODELL

Stockholm, Schweden

På Brixtol Textiles provar vi av våra plagg på människor för att garantera rätt passform och storlek. Som provmodell hos oss for du prova nya plagg tillsammans med designer och inköpare, och vi ser gärna att du kommer med feedback på plaggens passform och funktion. Ett intresse av mode och kläder är ett plus, men inget krav.

Är du en kille i storlek 48/M och har följande kroppsmått:

Brustumfang: 100 cm
Midja: 88cm
Stuss: 104 cm
Länge: 178 - 183cm


Midjemåttet tar du under sista revbenet och stussen 20 cm ner från midjan. Vänligen ange dina mått in din ansökan. Endast ansökningar med mått inkluderade kommer att besvaras. Avprovningarna sker unter kontorstid mellan kl. 9 – 17 på huvudkontoret in Stockholm. Det är en fördel om du är tidsmässigt flexibel. Betalning sker i form a v timpenning. En Passformsmodell är inte fotomodel, alltså ingen commercial fotografering eller digital exponering.

Jobbstart helst omgående med varierande tidsåtgång men runt 2 timmar per tillfälle med cirka 1 tillfälle per vecka, under vissa perioder mer eller mindre.

Apply Now
We use cookies to provide you with a personalize shopping, content and advertising experience. By clicking accept you consent to our Privacy Policy use of cookies

loading